fbpx

Kinderboekenweek 2021

Het was de afgelopen 12 dagen kinderboekenweek, worden wat je wil. En ja, ik weet wat ik wil worden: Illustrator!

Jaag je dromen na, ook al lijken ze soms ver weg. En dromen is niet alleen weg gelegd voor de allerkleinsten. Wat was het dit jaar een leuke Kinderboekenweek. En wat heb ik genoten van van het voorlezen in klas van mijn dochter, maar ik vond het ook erg leuk om bij de HoutenDiershop en de bibliotheek in Harderwijk te mogen vertellen over de broezels!

Het was echt leuk om te zien hoe kinderen, jong en oud (zelfs buiten mijn doelgroep van 0-4), opgingen in het verhaal van hoe broezels geïllustreerd zijn met letters.Zie op de foto’s een paar van hun eigen creaties!

HoutenDiershop en de Bibliotheek Harderwijk heel erg bedankt voor jullie tijd en ruimte!