fbpx

Win veel pret met een Broezels pakket!

De dagen worden korter, de nachten worden langer. Samen met je kind boekjes lezen bij de openhaard met warme choco, we love it! Natuurlijk moeten dit niet steeds dezelfde verhaaltjes zijn, dat is saai. Onlangs leerden wij Broezels kennen en wij hebben het even getest bij onze mini redactie en zij waren unaniem enthousiast!
Broezels?

Broezels zijn 26 verschillende letters en leestekens in de vorm van dieren, ze sluiten daarom perfect aan op de belevingswereld van kinderen van 0 tot 4 jaar. Broezels wonen in hun eigen wereld, bestaande uit onder andere een eiland en boerderij. En het leuke is, er is een hele serie aan verhalen! Dus of het nu voor het slapengaan is, bij de openhaard of in de tuin; Het is altijd en overal tijd voor een verhaaltje over de Broezels!

Prikkel de creativiteit

Wonenonline.nl is natuurlijk voor ouders hét online platform voor wonen en daar sluit Broezels zich bij aan, maar dan voor hún eigen kleine fans. Op broezels.nl komt de wereld waar de broezels wonen namelijk helemaal online tot leven. Door deze combinatie van fysieke knuffels, boekjes, een online omgeving én een webshop komen alle ingrediënten samen om optimaal de creativiteit van jouw mini-me te prikkelen. En om het feest compleet te maken kun je zijn of haar slaapkamer zelfs omtoveren tot een ware Broezelsplek, in de webshop is namelijk van alles te bestellen;Van kleding tot wanddecoratie. Té schattig!

We mogen het weggeven!

Omdat ons junior testpanel zo enthousiast was zijn wij superblij dat wij maar liefst zeven pakketten mogen weggeven. Deze bestaan uit een kussen (in de favo kleur van jouw dreumes), poster en boekje. Meedoen? Dit is erg eenvoudig; Abonneer je snel op de nieuwbrief van Broezels én die van ons. Voor je het weet heb jij zomaar een cadeautje voor je kids, hoe leuk is dat!

Deze actie loopt t/m 31 oktober 2021.

Bekijk het artikel op https://www.wonenonline.nl/slaapkamers/kinderkamer/win-veel-pret-met-een-broezels-pakket