fbpx

Start broezels

HARDERWIJK | Met volle trots kan ik eindelijk zeggen: Het is zover! De broezels staan live op broezels.nl en het boekje verstoppertje spelen is te koop in de webshop!

In 2011 begon het ’s nacht met een idee om iets te doen met twee ontworpen letterdiertjes (broezel kikker en muis). Nadat het idee vaak in de la is beland, heb ik dit in de laatste 2 jaar eindelijk weten te realiseren. Na een leuke gesprekken heb ik samen met schrijfster Rosanne van der Wolf het eerste boekje mogen creëren. Een nieuw boekje staat inmiddels alweer in de planning.

Zonder de volgende mensen had ik dit niet mogelijk kunnen maken. Rosanne, voor het schrijven en mee denken met het eerste boekje. Zij zorgde ervoor dat de broezels hun ziel hebben gekregen. Grafistar, zij hebben een prachtig boekje van hoge kwaliteit afgeleverd.

Natuurlijk wil ik Anne, mijn vrouw, bedanken voor al haar geduld en steun in de afgelopen jaren! 😘 En tot slot kan ik natuurlijk het boekje maar aan één persoon opdragen en dat is onze lieve dochter Evi.

Dat het een broezelig jaar mag worden!